PosTel Shop

Nakupujte od IT odborníkov v našich predajniach v Dunajskej Strede alebo v Šamoríne.

Ponúkame Vám široký výber produktov a samozrejmosťou je aj poradenstvo a doplnkové servisné služby.

Pre našich zákazníkov zabezpečujeme aj dodávky spotrebného materiálu a tonerov.

Predajňa a Showroom v Dunajskej Strede

  • Predaj a servis výpočtovej techniky – hardvéru a softvéru
  • Návrh, výstavba a údržba IT sietí, bezpečnostných a telekomunikačných rozvodov
  • Predaj a odborná montáž zabezpečovacej techniky a kamerových systémov
  • Montáž a údržba telefónnych ústrední a ich údržba
  • Predaj kancelárskej tecniky a kancelárskych potrieb

Na prízemí budovy firemného sídla v Dunajskej Strede na Nezábudkovej ulici je naša predajňa a servisné stredisko. V predajni ponúkame predaj produktov výpočtovej a kancelárskej techniky, ako sú počítačové zostavy, tlačiarne a multifunkčné zariadenia, rôzny spotrebný materiál, tonery, tlačové kazety, rôzne papiere, široký výber softvérových produktov od renomovaných výrobcov. V priestoroch našej predajne Vám poskytneme tiež informácie o ponuke v oblasti IT sietí, zabezpečovacej techniky a kamerových systémov.

Obrovskou výhodou predajne v Dunajskej Strede je, že v budove sa nachádza servis, kde sú naši technici pripravení odborne nainštalovať zakúpenú techniku, prípadne poskytnúť záručný a pozáručný servis. O službách, ktoré poskytuje náš servis, sa môžete viac dozvedieť na tejto linke.

Novinka v Dunajskej Strede!

V predajni v Dunajskej Strede si môžete vyskúšať na našom prezentačnom paneli, ako jednoducho funguje tento revolučný alarm systém.

Predajňa v Šamoríne

  • Farebné a čiernobiele fotokopírovanie, tlač, scan a iné tlačiarenské služby
  • Predaj a servis výpočtovej a kancelárskej techniky
  • Predaj kancelárskych potrieb, tonerov a spotrebného materiálu

V srdci mesta Šamorín, na adrese Gazdovský rad 40, pri OTP banke môžete nájsť našu predajňu. Ponúkame tu široký sortiment z výpočtovej techniky ako sú počítačové zostavy, tlačiarne a multifunkčné zariadenia, rôzny spotrebný materiál, tonery, tlačové kazety, rôzne papiere, široký výber softvérových produktov od renomovaných výrobcov.

Od marca 2014 sme rozšírili tu dovtedy poskytované služby – fotokopírovanie a tlač a skenovanie dokladov – o produkty spoločnosti Copy Guru, ktorá poskytuje komplexné služby v oblasti tlače a finalizácie dokumentov. Môžete objednať vizitky, firemné tlačoviny ako poukážky, letáky, rôznu väzbu, napr. diplomovej práce, rôzne potlačené darčekové predmety a iné tlačiarenské produkty.