PosTel DS, s.r.o.

www.postelds.sk

+421 908 797 333

info@postelds.sk

©

A PosTel online szerviz egy online PC szerviz, amelynek köszönhetően internetes csatlakozással távolról hárítjuk el számítógépes problémáit.

A szolgáltatás igénybevételéhez a következő lépéseket kell követnie:

Kapcsolat:

Online Szerviz

1. Vegye fel a kapcsolatot e-mailen illetve telefonon keresztül technikusunkkal, vázolja fel a problémáját és jelöljön ki egy önnek megfelelő időpontot a hiba távolról történő elhárítására. A megadott időpontban technikusunk visszahívja önt és megkezdi a munkát. A távoli csatlakozás előtt kérjük győződjön meg arról, hogy számítógépe csatlakozik az internethez.

 

2. Az alábbi linkre kattintva töltse le majd indítsa el a PosTel online support alkalmazást, melyen keresztül csatlakozni tudunk a számítógépéhez. Amennyiben szükséges, engedélyezze a fájl futtatását. Amikor a program elindul a következő ablak jelenik meg ön előtt:

3. Számítógépe most már készen áll arra, hogy technikusunk kapcsolódjon hozzá. Diktálja le az azonosítókódot majd a jelszót, és otthona illetve irodája kényelméből figyelheti, ahogy technikusunk megoldja a problémáját. Kérjük, az alkalmazás ablakát ne zárja be, amíg technikusunk a számítógépén dolgozik.

Pl:

Probléma:

Folyamatosan lefagy a gép.

 

Időpont: 11.08., 13.00-17.00 között

Küldés Mégse